Zit ondernemerszin in je hart en nieren en droom je ervan om je eigen, modieuze kledingwinkel te openen? Dan is een partnerschap met JBC misschien wel ideaal voor jou!

 

Solliciteer nu

 

Wat houdt dit juist in?

Als shopmanager van een JBC-winkel werk je op zelfstandige basis. Je bouwt samen met het door jouw gekozen verkoopteam een schitterende winkel uit. Voor de praktische gang van zaken in de uitbating van de winkel kan je steeds rekenen op de professionele ondersteuning van de medewerkers van het JBC hoofdkantoor te Houthalen, zoals de District Manager of de Visual Merchandiser.

 

Waarom is het zo leuk?

Je hebt contact met veel verschillende mensen, zowel de klanten als je geweldige verkoopsteam. Daarnaast staat een professioneel team van district managers, visual merchandisers, marketing specialisten,… jou bij. En zij zorgen voor de nodige ondersteuning en vorming, waardoor je continu bezig kan zijn met je grote passie… Mode! 

 

Allemaal rozengeur en maneschijn?

Natuurlijk komt er ook wel (eens) stress kijken bij de eindverantwoordelijkheid over de uitbating van de winkel. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe levering binnenkomt en deze zo snel mogelijk in de rekken moet liggen. Of als het heel druk is in de winkel, en je toch steeds elke klant een goede service wilt verlenen.


Het DNA van een JBC-shopmanager:

  • Stressbestendigheid: je werkt tegelijkertijd aan drie collecties: de huidige, de volgende en die daarna. 
  • Passie voor je job: zonder passie lukt het niet. Dit is geen nine-to-five job.
  • Een neus voor trends: je hebt een radar die de allernieuwste trends signaleert én voorspelt.
  • Zelfstandig: je moet voortdurend moeilijke knopen doorhakken en soms in je eentje reizen.

Overtuigd?

Solliciteer dan nu! Of wil je misschien net iets meer informatie? Dan kan je contact opnemen met onze enthousiaste collega, Inge Strauven (011 60 88 52 of ...)

Delen
FacebookTwitterLinkedIn