Denk je aan werken bij JBC, dan denk je waarschijnlijk onmiddellijk aan onze knappe winkels. Maar wist je dat we voor ons hoofdkantoor in Houthalen ook steeds op zoek zijn naar nieuwe talenten met diverse profielen voor onze afdelingen:

 

 

terug naar boven BuyingDSC_4686 Dit is onze grootste afdeling en het hart van JBC. Hier worden onze knappe collecties ontworpen, stoffen uitgezocht en aangekocht. En altijd met respect voor mens en milieu. Op deze bruisende afdeling werken Designers, Product Buyers, Merchandise Planners en Garnment Technologists met hart en ziel aan onze kleding.

 

terug naar boven CRM

Customer Relationship Management. In deze digitale tijden is er ontzettend veel informatie binnen handbereik: klantendata, marktinfo, verkoopcijfers, ... Deze afdeling zorgt voor een duidelijke, overzichtelijke samenvatting van al deze informatie, zodat de rest van de organisatie deze informatie kan gebruiken voor het uitrollen van toekomstige trajecten.

 

terug naar boven CSR


fair-wear-foundation-logo We care for fair! En de CSR-afdeling (Corporate Social Responsability) zorgt ervoor dat al onze processen gebeuren met respect voor mens en milieu, zodat we eerlijke mode op de markt kunnen brengen. Meer informatie over onze duurzame activiteiten en mode vind je hier.

 

 

 

terug naar boven Customer Care Center


002 Klant is koning, nu meer dan ooit. En ons Customer Care Center zal er dan ook alles aan doen om onze klant te doen stralen. Een vriendelijk woord, hulp bij een bestelling, of een kleine attentie. Niets is deze afdeling teveel gevraagd zodat we een glimlach kunnen toveren op het gezicht van onze klant.

 

terug naar boven Human Resources


DSC_4706 De juiste medewerkers op de juiste plek in de organisatie, correcte verloning, ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw talenten,... En dat allemaal met een glimlach. Zodat onze medewerker iedere dag met plezier komt werken.

 

terug naar boven Finance


Afdeling Finance In de Finance afdeling komt alles samen in de vorm van cijfers.  Naast het boekhoudkundige aspect worden ook de financiële data omgezet naar bedrijfsinformatie. Samen met de business data worden deze gebruikt ter ondersteuning van beslissingen door het management.

 

 

terug naar boven ICT


DSC_4693 De jongens (en dame) van deze booming department zorgen ervoor dat iedere bit & byte binnen JBC de nodige zorg krijgt. Ze voorzien de juiste digitale ondersteuning, opdat iedereen bij JBC zijn/haar job tot in perfectie kan uitvoeren. Daarnaast staan ze in voor een vlotte werking van alle technologieën in onze winkels en hoofdkantoor(on- en offline).

 

terug naar boven Legal

Vastgoedbeheer, intellectuele eigendomsrechten, contractbeheer,... het zijn maar enkele taken waar onze 'Legal Eagle' zich over ontfermt.

 

terug naar boven Logistics (Administration & Warehouse)


DSC_4643 Afdeling Logistics organiseert en beheert, in samenwerking met onze partner, het transport van bij onze leveranciers (wereldwijd) tot in ons distributiecentrum (DC) in Houthalen.Bij aankomst van de goederen zorgt het ganse logistieke team ervoor dat de goederen worden gepickt, gepackt en gesorteerd zodat deze volgens de kwalitatieve JBC-normen het distributiecentrum verlaten richting onze winkels. Om dit allemaal goed te monitoren is er een administratief team bij Logistics, die de planning voor deze organisatie opmaakt, de logistieke teams in het DC continu aanstuurt en op een flexibele manier bijstuurt in functie van wisselende omstandigheden. 

 

terug naar boven Marketing

DSC_4302 Onze marketingafdeling zorgt ervoor dat we zoveel mogelijk (potentiële) klanten bereiken en dat volledig doorspekt met de identiteit van JBC. Via verschillende on- en offline kanalen treden we in contact met onze klant, om onze stralende kledij te promoten, ondersteunt door allerlei leuke acties op de winkelvloer en E-shop.

 

terug naar boven Reception

De dames van de Receptie zijn het eerste contactpunt van het hoofdkantoor van JBC. Zij geven een warm welkom aan onze bezoekers in Houthalen.

 

terug naar boven Sales

DSC_4722 Het Salesteam, bestaande uit sales managers en district managers, staat in nauw contact met onze zelfstandige shopmanagers.  Zij volgen op wat er goed en minder goed loopt op de winkelvloer, en sturen bij op het hoofdkantoor te Houthalen.

 

 

terug naar boven Technics

DSC_4634 Een kapotte lamp in de winkel, een technisch defect in ons distributiecentrum, onze Technische dienst springt in de bres. Zij werken zowel in de winkels als in het hoofdkantoor. Alle technische mankementjes worden aan hen gemeld en zij lossen het zo snel mogelijk op.

 

terug naar boven Visual Team

DSC_4250 Deze creatieve afdeling  zorgt ervoor dat de inkleding van onze etalages en winkels tot in de puntjes verzorgd is, en steeds in lijn is met de JBC-identiteit. Hun werk is wat onze klanten als eerste zien, nog voor ze de winkel betreden.

 

Delen
FacebookTwitterLinkedIn