De ‘Samson & Gert’ vintage collectie van JBC is er één die gezien mag worden! Sterker nog, bij JBC zijn ze ervan overtuigd dat ze met veel enthousiasme onthaald zal worden."Vorig jaar, toen we de 25ste verjaardag van Samson & Gert vierden, werd duidelijk hoe gigantisch populair het duo nog steeds is, ook bij de fans van het eerste uur.” aldus Studio 100. Resultaat? Een hedendaagse kledinglijn die bol staat van de nostalgie en je in één klap terugbrengt naar de tijd van ‘Ik moest kloppen want de bel doet het niet’.

 

sg ‘De Samsonrock’, ‘Alles is op’, ‘In de disco’, … De kans is groot dat je deze nummers nog altijd zonder problemen en luidkeels kan meezingen. Dat werd ook nog eens heel duidelijk toen Gert en zijn pratende hond hun opwachting maakten op een studentenevenement in Gent. De nineties zijn hot bij 15- tot 25-jarigen en daarmee ook ‘Samson & Gert’.

 

"De ‘Samson & Gert’ vintage collectie is een knipoog naar de allereerste seizoenen en op maat gemaakt van de nostalgische millenial." zegt Ruth Janssens, customer experience manager bij JBC. Je leest het goed, het is een kledinglijn voor tieners en twintigers. En dus verkrijgbaar in de maten XS tot XL. De dominante kleuren zijn grijs, zwart en wit. Vrij sober, maar een bewuste keuze zodat de grappige quotes alle aandacht krijgen. “Ik moest kloppen want de bel doet het niet”, “Aan allen die gekomen zijn: proficiat!” en “Aan allen die niet gekomen zijn: ook proficiat!”, … Ze komen allemaal aan bod. Absolute must have? De items met de goedlachse Samson in de hoofdrol!

De ‘Samson & Gert’ vintage collectie is vanaf 7 april beschikbaar in alle Vlaamse JBC-winkels en op www.jbc.be

Naar overzicht
Delen
FacebookTwitterLinkedIn