• JBC is een dynamische modeketen met meer dan 100 winkels verspreid over België en Luxemburg. Wij bieden vlotte en trendy mode voor het hele gezin. Wij willen continu de dynamiek rond ons merk verhogen met nieuwe collecties, vernieuwde winkels, boeiende communicatie en commerciële acties. Om JBC in dit continu proces te leren kennen en mee te groeien, zijn wij op zoek naar dynamische Stagiaires 

    Je Uitdaging: Zoek jij in het kader van je opleiding een stageplaats, waar je met je frisse kijk en pas gewonnen kennis mag meewerken, denken en bijleren op onze afdelingen Visual Merchandising, Aankoop, Styling (Fashion Design), Logistiek, Human Resources … ? 

    Je Profiel: Je bent een sterke persoonlijkheid, straalt enthousiasme en spontaniteit uit. Bent stressbestendig, doortastend, volhardend en je hebt organisatietalent met oog voor detail. 

    Wij bieden: Een aantrekkelijke stageplaats met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een atmosfeer die mode ademt. Je krijgt de kans om mee te groeien in een jong, dynamisch, toekomstgericht bedrijf. 

    Interesse?: Ben jij de geschikte persoon om als stagiaire bij JBC aan de slag te gaan ? Vul dan je gegevens in op onderstaand formulier. Of e-mail je curriculum vitae met foto en motivatiebrief aan jobs@jbc.be ter attentie van Anouk Steyaert.


    Stageaanvraag

film-ceo